Hordalandsfotball

Oddstips 18.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Torsdag og nye muligheter på Langoddsen. En tvilsom avgjørelse av dommerteknologien hindret gevinst i går. Et bra utvalg med spill i de øverste ligaer fra flere land. Vi skal se på en kamp i den svenske Allsvenskan.

Varbergs Bois FC – IFK Gøteborg H 2.80
Det er faktisk serielederen som etter seier i første runde tar i mot IFK Gøteborg. Bortelaget tapte første kamp og ligger på 11.plass så langt. Oddsen på kampen: H 2.80, U 3.15 og B 2.20. Varbergs har fått en kanonstart på sesongen og vi tror de tar seieren i denne kampen også til 2.80 i odds. Kampstart kl 1900.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: