Hordalandsfotball

Oddstips 19.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Premier League er tilbake for fullt og vi går mot en flott fotballhelg med mange gode kamper. Vi skal se på et oppgjør i Premiere League som vår kamp denne fredagen. Det er oppgjøret mellom Tottenham – Manchester Utnited.

Tottenham – Manchester United B 2.40
Før Korona pausen hadde Tottenham en begredelig rekke med tap. Formen satt ikke som den skulle for laget.  United hadde en motsatt formkurve med mange seire på rad. Så spørs det om lagene har forandret seg til denne nye starten. Oddsen på kampen: H 2,65 , U 3,50 og B 2,40. Det som har vist seg når kampene har startet opp igjen for tomme tribuner, er at det ikke er noen hjemmebane fordel lenger. Det kunne like gjerne vært en kamp på en nøytral bane. Vi satser derfor på at Manchester United vinner denne kampen til 2,40 i odds. Kampstart kl 2115.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

En av dagens mest spilte dobler:

Dagens pott: