Hordalandsfotball

Oddstips 2.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Pen gevinst mandag kveld også. Tirsdag og et noe magrere utvalg på langoddsen. Men noen kamper går og vi skal se på en kamp i den Danske Superligaen.

Brøndby – Sønderjyske (Pause/Slutt) H/H 2.55
Brøndby på 5 plass i serien med 39 poeng. Sønderjyske på 11 plass med 26 poeng. Med sine 7 gule kort, har Anthony Jung flest på Brøndby. Stefan Gartenmann har flest på Sønderjyske med 7 kort. Brøndby har ikke vunnet noen av sine 3 siste kamper mot Sønderjyske. Forrige sesongs oppgjør mellom lagene: 2-4 (Brøndby hjemme) og 0-2 (Sonderjyske hjemme). Oddsen på kampen er: H 1.65, U 3.65 og B 4.15. Slik tabellen står seg nå så klarer Brøndby å holde seg i mesterskapserien blant de 6 øverste lagene. Utfordrer er nok Randers på 7.plass med 35 poeng. Vinner Brøndby kan de ta seg opp til 3.plass på tabellen. Sønderjyske må nok ta til takke med gruppespillet med lagene fra 7-14. Vi går for en variant med at Brøndby leder til pause og vinner kampen til 2.55 i odds. Kampstart kl 1900.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: