Hordalandsfotball

Oddstips 20.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Lørdag og et flott utvalg på langoddsen. Vi ser til England og Premier League nok en gang. Vi velger oss kampen mellom West Ham – Wolverhampton.

West Ham – Wolverhampton B 2.05
West Ham har ikke vunnet noen av sine 3 siste kamper mot Wolves. Wolves sin bortestatistikk denne sesongen: 5-6-3. Med sine 8 gule kort, har Issa Diop flest på West Ham. Romain Saiss har flest på Wolves med 8 kort. Wolves ligger på 7.plass med 43 poeng. Hammers på 16.plass med 27 poeng. Oddsen på kampen:  H 3.45, U 3.35 og B 2.05. Vi tror Wolves tar denne seieren til 2.05 i odds. Kampstart kl 1830.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: