Hordalandsfotball

Oddstips 21.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Det ble en pen treff lørdag. I dag er det søndag og nye muligheter på langoddsen. Et bra utvalg møter oss også denne dagen. Vi plukker en kamp i Premier League.

Everton – Liverpool (Spesialspill – Blir det straffe?) Ja 3.00
Dette er et lokalderby som ingen av lagene ønsker å tape. Man må regne med en tett og tøff kamp der det ikke legges noe i mellom i taklingene. At Liverpool har vært suverene i år teller lite i dette oppgjøret om hvem som er best i byen. Dominic Calvert-Lewin er toppscorer på Everton med 13 mål. Mohamed Salah har scoret flest for Liverpool med sine 16 mål. Everton har ikke tapt noen av sine 6 siste hjemmekamper. Liverpool sin bortestatistikk denne sesongen: 12-1-1. Oddsen på kampen: H 4.95, U 3.95 og B 1.60. Liverpool er favoritt i denne kampen, men oddsen på seier til de røde er litt lav, så vi går for en annen variant. Vi tror det blir straffe i kampen og det gir 3.00 i odds. Kampstart kl 2000.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Se tips til søndagskupongen

Sjekk ukens lykkespill: