Hordalandsfotball

Oddstips 22.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Denne mandagen byr på en del kamper som man kan tjene seg noen kroner på. Vi vender blikket mot Spania og La Liga og oppgjøret Villarreal – Sevilla.

Villareal – Sevilla U 3.10
Sevilla har ikke tapt på sine 4 siste bortekamper. Villarreal har vunnet 3 kamper på rad. Sevilla er uten tap på sine 9 siste kamper. Sevilla ligger på 4.plass på tabellen med 52 poeng og har gjort en meget god sesong, sist med uavgjort mot Barcelona. Villareal ligger på 7 plass med 47 poeng. Sevilla har spilt fire uavgjorte kamper av sine 6 siste. Oddsen på kampen: H 2.65, U 3.10 og B 2.45. Vi går for en U her til 3.10 i odds. Kampstart kl 1930.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk ukens lykkespill: