Hordalandsfotball

Oddstips 23.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


De som fulgte vårt tips i går fikk en fin gevinst på 3,10 i odds. Det spilles fotball selv på St.Hans aften . Mange av de øverste seriene kjører midtuke kamper for å bli ferdige med sesongen. Vi skal se på en kamp i England i Premiere League mellom Leicester og Brighton.

Leicester – Brighton (Pause/slutt) H/H 2.35
Hjemmelaget ligger godt plassert på 3.plass på tabellen med 54 poeng. Bortelaget er med i nedrykksumpen på en 15 plass med 32 poeng. Brighton slo riktig nok Arsenal i forrige kamp, men det sier vel mer om Arsenal enn om Brigthon. Jamie Vardy er toppscorer på Leicester med 19 mål. Neal Maupay har scoret flest for Brighton med sine 9 mål. Med sine 5 gule kort, har Jonny Evans flest på Leicester. Lewis Dunk har flest på Brighton med 9 kort. Brighton har ikke vunnet noen av sine 7 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 1.63, U 4.00 og B 4.60. Ingen tvil hvor NT tror seieren går altså. Litt for dårlig odds å satse på så vi går for en dobbel med HH, ledelse til pause og seier til slutt til Leicester til 2,55 i odds. Kampstart kl 1900.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens pott: