Hordalandsfotball

Oddstips 24.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Det er mye spennende å spille på i dag. En flott pott skal ut i dagens Vikinglotto på hele 94 millioner kroner. Langoddsen byr på bra fotball i dag også. Vi skal til norsk eliteserie og se på oppgjøret mellom Ålesund og Brann.

Aalesund – Brann B 2.20
Brann har overrasket så langt i serien med to seire, Ålesund gikk på en kjempesmell sist med et braktap og står fortsatt uten poeng. De 4 siste kampene til Aalesunds har endt med tap.I de siste 15 møtene når Aalesunds spiller hjemme, har de vunnet 9, det har blitt 3 uavgjort, mens Brann har vunnet tre. Målforskjellen er 32-19 i favør Aalesund. Det virker som om formen til Aalesund er langt fra på topp. Oddsen på kampen er: H 3.00, U 3.50 og B 2.20. Vi går for en borteseier her til 2,20 i odds. Kampstart kl 1800.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott her: