Hordalandsfotball

Oddstips 25.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det fortsetter med et bra utvalg på langoddsen også på en torsdag i juni. Mange av ligaene spiller to kamper i uken for å ta igjen det de ikke har fått spille tidligere.

Southampton – Arsenal U 3.45
I dag skal vi se på et oppgjør i Premiere League mellom Southampton – Arsenal. Begge lag litt midt på treet i serien. Hjemmelaget på 14.plass med 37 poeng, bortelaget på 10.plass med sine 40 poeng. Ikke mye som skiller de altså. Arsenal sin bortestatistikk denne sesongen: 2-8-5. Danny Ings er toppscorer på Southampton med 16 mål. Pierre-Emerick Aubameyang har scoret flest for Arsenal med sine 17 mål. Med sine 7 gule kort, har James Ward-Prowse flest på Southampton. Granit Xhaka har flest på Arsenal med 7 kort. Oddsen på kampen: H 2.60, U 3.45 og B 2.45. Det forventes nok et jevnt oppgjør og vi går for en U til 3.45 i odds. Kampstart kl 1900.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens pott: