Hordalandsfotball

Oddstips 26.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Fredag og nye muligheter på langoddsen. Et litt smalere utvalg denne dagen før vi går inn i helgen. Noen godbiter finner vi og vi skal se på en kamp i den Danske superligaens mesterskaprunde. I tillegg er det store penger å hente i dagens Eurojackpott.

AGF – AaB (Pause/slutt) H/H 2.20
Det er kampen mellom AGF Aarhus – AaB. Av de 6 lagene i denne mesterskaprunden så ligger Aarhus på en god tredjeplass, Aab på 6 og sisteplass. Patrick Mortensen er toppscorer på Aarhus med 14 mål. Lucas Andersen har scoret flest for Aalborg med sine 10 mål. Med sine 12 gule kort, har Nicolai Poulsen flest på Aarhus. Magnus Christensen har flest på Aalborg med 8 kort. De 3 siste kampene til Aalborg har endt med tap. Oddsen på kampen: H 1.47, U 4.20 og B 5.20. Vi satser på at den tidligere treneren til Nest Sotra, David Nielsen klarer dette greit og tar alle tre poengene. Men vi vil ha litt bedre odds så vi går for et dobbeltspill der Aarhus leder til pause og vinner til slutt til 2.20 i odds. Kanskje ikke så høye odds, men meget sannsynlig. Kampstart kl 1900.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

En av dagens mest spilte dobler:

Dagens pott: