Hordalandsfotball

Oddstips 27.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


For de som leste tipset i går, så gikk det inn. Aalborg gjorde jobben. Det er lørdag og bra med kamper å finne de rette oddsene på langoddsen. Vi skal til England og Championship i dag.

Leeds – Fulham U 3.55
Den gamle storheten Leeds møter Fulham i dette oppgjøret. Leeds ligger på andreplass med 71 poeng, Fulham på 3.plass med 64 poeng. Begge lag på hugget til å rykke opp igjen til Premier League. På hjemmebane har ikke Leeds tapt for Fulham i sine 3 siste møter. Fulham har ikke tapt på sine 4 siste bortekamper. Patrick Bamford er toppscorer på Leeds med 13 mål. Aleksandar Mitrovic har scoret flest for Fulham med sine 23 mål. Begge lag tapte sin første seriekamp etter Kororna hvilen. Oddsen på kampen: H 1.65, U 3.55 og B 4.55. Vi går for en uavgjort her til 3.55 i odds. Kampstart kl 1600.

Alternative tips for lørdagen:
1. VfL Wolfsburg – Bayern München. Bayeren scorer i begge omganger til 2.00 i odds.
2. Norwich – Manchester United. Handikapspill:Norwich starter med 1-0 og United vinner til 2.05 i odds.
3. Atletico Madrid – CD Alaves. Det blir mer enn 2 mål i kampen til 2.00 i odds.
Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto.

Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Flere spill:

Sjekk Arne Scheeie sine lørdagstips:

Dagens pott: