Hordalandsfotball

Oddstips 28.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Fotballen ruller videre i sommervarmen. Den norske Eliteserien begynner å sette seg litt nå og en del kandidater til å kjempe i toppen viser seg frem.

Bodø/Glimt – Sarpsborg (Junker scorer) Ja 2.25
Vi skal til en kamp mellom Bodø/Glimt og Sarpsborg 08. Det er bokstavlig talt et oppgjør mellom topp og bunn i Eliteserien. Bodø/Glimt har vunnet alle tre kampene sine i årets serie og leder tabellen. Sarpsborg har tapt alle sine tre kamper. Kasper Junker er toppscorer på Bodø/Glimt med 4 mål. Mos har scoret flest for Sarpsborg med sine 2 mål. Bodø/Glimt har vunnet 3 kamper på rad.
Bodø/Glimt har ikke tapt noen av sine 11 siste hjemmekamper. Oddsen på kampen:  H 1.50,U 4.30 og B 5.70. Det ligger nok an til en seier til hjemmelaget her. Men vi ønsker en bedre odds og satser på et handikap spill der Kasper Junker scorer mål til 2,25 i odds.

Tre alternative kamper:
Strømsgodset – Aalesund H
Newcastle – Manchester City U
Brann – Rosenborg H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Populære kamper:

Dagens tippetips:

Sjekk kommende ukes lykkespill: