Hordalandsfotball

Oddstips 29.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Mandag og ny uke, men ikke mindre fotball for det. Seriene rundt omkring i Europa kjører på med to kamper i uken og gir oss en del å velge i. Vi skal til England og Premiere League i dag. Oppgjøret Crystal Palace – Burnley.

Crystal Palace- Burnley H 2.20
Nummer 10 og nummer 11 på tabellen med like mange poeng,  42 i tallet. Begge lag har fått kjørt seg mot de øverste lagene i serien med noen saftige tap. Burnley har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper mot Crystal Palace. Med sine 9 gule kort, har Luka Milivojevic flest på Crystal Palace. Ashley Westwood har flest på Burnley med 9 kort. Jordan Ayew er toppscorer på Crystal Palace med 9 mål. Chris Wood har scoret flest for Burnley med sine 11 mål. Oddsen er slik: H 2.20, U 3.20 og B 3.20. Vi tror at Palace har tatt seg inn igjen etter tapet mot Liverpool og tar alle poengene på hjemmebane til 2.20 i odds. Kampstart kl 2100.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk flere aktuelle spill:

Sjekk de kommende lykkespill:

3 stk alternative kamper :
Varbergs BoIS FC – Falkenberg H
Getafe – Real Sociedad B
OB – Lyngby H