Hordalandsfotball

Oddstips 30.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Fotballen ruller videre i sommerukene. Vi skal til England og Championship og se litt på oppgjøret mellom Barnsley – Blackburn.

Barnsley – Blackburn B 2.70
Kanskje ikke det mest spennende oppgjøret, men her er mulighet for bra odds. Hjemmelaget ligger desidert sist i serien med 38 poeng. Bortelaget på 9.plass med 56 poeng. Barnsley sin hjemme-statistikk denne sesongen: 5-8-7. Cauley Woodrow er toppscorer på Barnsley med 14 mål. Adam Armstrong har scoret flest for Blackburn med sine 12 mål. Oddsen på kampen: H 2.40, U 3.05 og B 2.70. Her går vi for en borteseier selv om Blackburn ikke akkurat er et av de sprekeste bortelagene. Odds på det er 2.70. Kampstart kl 1900.

Alternative 3 kamper:
Queens PR – Fulham B
Mallorca – Celta Vigo B
Brighton – Manchester United B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott: