Hordalandsfotball

Oddstips 7.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Gårsdagens tips satt som det skulle og man kunne innkassere en grei gevinst. Brukbart utvalg i dag også på Langoddsen. Vi skal se på en kamp i den danske Superligaen

Nordsjælland – Midtjylland U 3,75
Begge lag blant de 6 øverste på tabellen med bortelaget som suveren leder med 62 poeng. Hjemmelaget på 5.plass. Snart begynner mesterskapsserien mellom de 6 øverste lagene, og denne kampens resultat har en betydning for noen av de i denne kampen. Midtjylland sin bortestatistikk denne sesongen: 11-1-0. Med sine 6 gule kort, har Mads Dohr Thychosen flest på Nordsjælland. Frank Onyeka har flest på Midtjylland med 9 kort. Midtjylland har en seiersrekke på 3 kamper på bortebane. Oddsen på kampen: H 3.10, U 3.45 og B 1.97. Midtjylland gikk på en smell mot Horsens i forrige kamp. Vil det prege de her?. Vi går for en U til 3.45 i odds. Kampstart kl 1700.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk kommende lykkespill: