Hordalandsfotball

Oddstips 28.juli

  • Eirik Gudmundsen
Ranheim Foto: Thomas Karlsen


Det ble en meget pen dag for de som fulgte tipsene våre mandag. Hele 2.65 i odds på KFUM. I tillegg hadde vi også tips på Sandnes Ulf og Fulham. Et litt mindre utvalg på Langoddsen denne tirsdagen. En norsk kamp i OBOS-ligaen. Ellers er det et par kamper i Serie A fra Italia og en kamp på Færøyene.

HamKam – Ranheim (Over 3.5 mål) Over til 2.05
Vi tar for oss den norske kampen mellom Ham Kam og Ranheim. HamKam har ikke vunnet noen av sine 6 siste kamper. De 4 siste kampene til HamKam har endt med tap. Tobias Svendsen er toppscorer på HamKam med 3 mål. Ivar Rønning har scoret flest for Ranheim med sine 4 mål. Ranheim ligger på andreplass, HamKam helt i bunnen. Oddsen på kampen: H 3.65, U 3.75 og B 1.75. Litt for lav odds på borteseier så vi velger handikap varianten over 3.5 mål til 2.05 i odds. Det blir ofte mange mål i kampene med HamKam. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper :
Parma – Atalanta , B til pause.
Inter – Napoli H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott: