Hordalandsfotball

Oddstips 1.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er midtuke og mye bra utvalg på langoddsen i dag. De store ligaene kjører på med to kamper i uken og Eliteserien likeså. Overgangsvinduet stengte ved midnatt og en del spillere har flyttet på seg i Eliteserien. Vi skal se på en kamp mellom Odd – Bodø/Glimt. I tillegg er det 116 millioner til en heldig vinner i dagens Viking Lotto.

Odd – Bodø/Glimt  B 2.20
Bodø/Glimt på topp av tabellen, Odd på 7.plass med 6 poeng. På hjemmebane har ikke Odd tapt for Bodø/Glimt i sine 6 siste møter. Torgeir Børven er toppscorer på Odd med 6 mål. Kasper Junker har scoret flest for Bodø/Glimt med sine 4 mål. Bodø/Glimt har vunnet 4 kamper på rad. Men Torgeir Børven spiller ikke lenger i Odd, men for Rosenborg. Vil det svekke Odd? Oddsen på kampen: H 3.00, U 3.50 og B 2.20. Vi går for seier til Bodølaget etter salget av sin toppscorer til 2,20 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper:
Everton – Leicester H
Rosenborg – Vålerenga H
Valencia – Athletic Bilbao H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Litt flere tips:

Dagens pott: