Hordalandsfotball

Oddstips 10.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det ble en flott gevinst med gårsdagens Leedstips. Nesten 2 ganger pengene på serielederen. Noe magrere utvalg på en fredag. Helgen like om hjørnet med mye bra fotball på menyen. Men det spilles god fotball denne dagen også og vi skal se på en kamp i Toppserien for kvinner.

Kolbotn – Avaldsnes (Pause/Slutt) B/B 2.30
Kolbotn møter Avaldsnes hjemme. Det er bare spilt en runde i Toppserien til nå og det resulterte i at Kolbotn tok 1 poeng, mens Avaldsnes tok tre poeng i en målrik kamp og topper med det serien. Kolbotn har ikke tapt noen av sine 6 siste hjemmekamper. I de siste 7 møtene når Kolbotn spiller hjemme, har de vunnet 5, det har blitt 0 uavgjort, mens Avaldsnes har vunnet 2. Målforskjellen er 16-12 i favør Kolbotn. Forrige sesongs oppgjør mellom lagene: 3-1 (Kolbotn hjemme) og 2-1 (Avaldsnes hjemme). Det er enda tidlig i sesongen og vanskelig å se formkurven til de forskjellige lagene. Oddsen på kampen: H 3.75, U 4.00 og B 1.65. Vi går for en dobbel variant med B til pause og B til slutt med 2.30 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper :
Fulham – Cardiff H
Alta – Tromsdalen B
Vålerenga – Røa , Handikap 0-2 og seier til Vålerenga.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Flere populære kamper:

Store penger å hente i Eurojackpot i dag: