Hordalandsfotball

Oddstips 11.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er lørdag og et bredt utvalg kamper som man kan satse på. Vi minner også om lotto-trekning i kveld. Vi skal til Eliteserien denne lørdagen som hovedkamp.

Rosenborg – Strømsgodset (hcp 0-1) H 2.00
Rosenborg har fått fart på maskineriet nå og plukker poeng. På hjemmebane har ikke Rosenborg tapt for Strømsgodset i sine 12 siste møter. Rosenborg sin hjemmestatistikk denne sesongen: 0-2-1. For et år siden lå Strømsgodset på 13.plass med 5 poeng. Nå er de på 5.plass med 9 poeng. Oddsen på kampen: H 1.40, U 4.50 og B 7.20. NT har ingen tro på hverken uavgjort eller borteseier her. Vi ønsker en litt høyere odds og satser på et handikap spill der Strømsgodset starter med med 0-1 og Rosenborg vinner. Det gir forsiktige 2.00 i odds, men burde være rimelig sikkert. Kampstart kl 2030.

Alternative kamper :
Norwich – West Ham B
Arna-Bjørnar – Klepp H
Fram Larvik – Sotra SK H (handikap fulltid 0-1 , odds 2,25)

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens tippekuppong. Pene penger i potten:

Dagens pott: