Hordalandsfotball

Oddstips 13.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Mandag og nye muligheter på Langoddsen. Det er et bra utvalg med kamper også i dag. Full runde i OBOS ligaen gir oss en del valgmuligheter. Vi skal til en kamp i OBOS ligaen mellom Grorud og Sogndal.

Grorud – Sogndal (hcp 1-0) B 2.40
Grorud har ikke vunnet noen av sine 7 siste kamper. Sogndal er uten tap på sine 4 siste kamper.
Sogndal har vunnet 3 kamper på rad. Sogndal leder tabellen etter to runder med 6 poeng. Oddsen på kampen: H 4.50, U 3.80 og B 1.60. Vi går for en handicap variant der Grorud starter med 1-0 og Sogndal vinner til 2,50 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper:
Åsane – Ranheim B
Villarreal – Real Sociedad H
Stjørdals-Blink – Kongsvinger B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Litt Flax i hverdagen?