Hordalandsfotball

Oddstips 14.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Et noe magrere utvalg denne tirsdagen. Det trengs likevel bare de rette spillene som man vinner på. Og det håper vi at vi kan plukke ut. Vi skal til Championship i England og kampen mellom West Bromwich-Fulham.

West Bromwich Albion – Fulham H 1.95
Hjemmelaget på andre plass og direkte opprykk, bortelaget på 4.plass og play off. Det skiller 5 poeng mellom de. West Bromwich er uten tap på sine 4 siste kamper. Med sine 10 gule kort, har Romaine Sawyers flest hos West Bromwich. Aleksandar Mitrovic har flest på Fulham med 8 kort. Fulham har vunnet 4 kamper på rad. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.15 og B 3.55. Vi satser på at West Bromwich dobler innsatsen vår. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper :
Chelsea – Norwich Handikap , over 3,5 mål.
Sandnes Ulf – Lillestrøm B
Benfica – Vitoria Guimaraes H , handikap 0-1.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens pott: