Hordalandsfotball

Oddstips 15.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Det er Viking lotto med 45 millioner i førstepremiepotten i dag for de som føler seg heldige. Ellers så byr langoddsen på et bra utvalg med runde i Eliteserien , Premier League og Allsvenskan med flere. Mye å velge i altså. Vi skal til en kamp i Eliteserien mellom Vålerenga – Haugesund.

Vålerenga – Haugesund H 2.20
Det er nummer 4 og nummer 8 på tabellen med henholdsvis 12 og 8 poeng. Ikke så altfor stor forskjell. Vålerenga sin hjemmestatistikk denne sesongen: 1-2-0. Vålerenga er uten tap på sine 4 siste kamper. Matthias Vilhjalmsson er toppscorer på Vålerenga med 3 mål. Niklas Sandberg har scoret flest for Haugesund med sine 3 mål. Oddsen på kampen: H 2.20, U 3.30 og B 3.15. Vålerenga har vist en enorm lagmoral, nå senest mot Mjøndalen og vi tror at de vinner denne kampen også til 2.20 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper :
Arsenal – Liverpool over 3,5 mål full tid.
Odd – Brann H
Bodø/Glimt – Kristiansund Scorer mål Philip Zinckernagel

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens pott: