Hordalandsfotball

Oddstips 16.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Thomas Karlsen


Det ble en grei gevinst onsdag. I dag fortsatter det bra utvalget på langoddsen. Spesielt for å være en torsdag midt i juli. Full runde i La Liga, noen kamper i Eliteserien, Championship og Premier League gjør at vi har mye bra å velge i.

Start – Rosenborg (RBK scorer i begge omganger)  Ja 2.20
Vi ser på en kamp i Eliteserien mellom Start og Rosenborg. Trøndermaskinen har startet opp for fullt og etter en miserabel start  og ligger de nå på 5.plass med 11 poeng. Start på 15.plass med 3 poeng. Start har ikke vunnet noen av sine 9 siste kamper. Mathias Bringaker er toppscorer på Start med 3 mål. Kristoffer Zachariassen har scoret flest for Rosenborg med sine 2 mål. Start har ikke vunnet noen av sine 10 siste kamper mot Rosenborg. Oddsen på kampen: H 4.75, U 4.20 og B 1.60. Litt for lav odds for oss på borteseier, så vi velger varianten bortelag scorer i begge omganger til 2.20 i odds. Kampstart kl 2030.

Alternative kamper:
Real Sociedad – Sevilla H
Southampton – Brighton H
Stabæk – Sarpsborg 08 H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Sjekk dagens pott: