Hordalandsfotball

Oddstips 17.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Helgen nærmer seg, men først skal vi prøve å finne noen gode odds objekter denne fredagen. Det er flest kamper på nivå 2 å velge i. Vi velger en kamp fra Premier League og oppgjøret mellom West Ham og Watford. Husk også Eurojackpot på over pene 350 millioner til en enkeltvinner.

West Ham – Watford H 2.35
Et oppgjør mellom nummer 16 og 17 på tabellen. Begge med 34 poeng og farlig nær nedrykk. Michail Antonio er toppscorer på West Ham med 8 mål. Troy Deeney har scoret flest for Watford også med 8 mål. Watford sin bortestatistikk denne sesongen: 2-4-11. Watford har ikke vunnet noen av sine 7 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 2.35, U 2.80 og B 3.40. Vi går for en hjemmeseier her til 2.20 i odds. For den mer dristige kan kanskje en U være noe å satse på. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper.
Røa – LSK Kvinner Over 3,5 mål full tid.
Huddersfield – West Bromwich B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott: