Hordalandsfotball

Oddstips 18.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Fredagens tips gjorde jobben for oss med en pen gevinst. Det er et rikholdig utvalg som møter oss på langoddsen denne lørdagen. Mye norsk fotball, Post Nord-ligaen, Toppserien blant annet. I tillegg en del kamper i Championship og Premier League. Vi skal til en kamp i Premier League og oppgjøret mellom Norwich og Burnley.

Norwich – Burnley B 2.15
På hjemmebane har ikke Norwich tapt for Burnley i sine fire siste møter. De 9 siste kampene til Norwich har endt med tap. For et år siden lå Burnley på 15.plass med 40 poeng. Nå er de på 10.plass med 51 poeng. Norwich er håpløst fortapt og levnes ikke store sjanser mot Burnley. Oddsen på kampen: H 3.25, U 3.20 og B 2.15. Vi går for en Burnley seier her til 2.20 i odds. Kampstart kl 1830.

Alternative kamper :
Avaldsnes – Arna-Bjørnar B
Sotra SK – Nardo H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Sjekk dagens tippetips:

Dagens pott: