Hordalandsfotball

Oddstips 19.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det ble en ny hyggelig treff i går på langoddsen i går. Igjen doblet dere pengene. Denne søndagen byr på mye bra fotball. Full runde i mange av de europeiske ligaene. Og en semifinale kamp i den Engelske FA cupen mellom Manchester United og Chelsea.

Aalesund – Stabæk H 2.60
Men vi skal se på et oppgjør i den norske Eliteserien mellom Ålesund og Stabæk. Aalesunds har ikke vunnet noen av sine 10 siste kamper. For et år siden lå Stabæk på 13.plass med 7 poeng. Nå er de på 7.plass  med 12 poeng. På hjemmebane har ikke Aalesunds tapt for Stabæk i sine 10 siste møter. Oddsen på kampen: H 2.60, U 3.55 og B 2.45. Vil Ålesund endelig klare å plukke 3 poeng? Ja det tror vi til 2.60 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper ;
Manchester United – Chelsea U til full tid.
Tottenham – Leicester H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Tippekupong – sett ditt spill i dag.

Ukens lykkespill: