Hordalandsfotball

Oddstips 2.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Torsdag og nye muligheter på Langoddsen. Det er et storoppgjør i engelsk fotball som det knytter seg mange forventninger til.Det er kampen mellom Manchester City – Liverpool.

Manchester City – Liverpool B 3.25
Liverpool sin bortestatistikk denne sesongen: 12-2-1.
Man City har vunnet 3 hjemmekamper på rad. Med sine 8 gule kort, har Rodri flest på Man City. Fabinho har flest på Liverpool med 5 kort. Liverpool har allerede vunnet ligaen, nå er det bare prestisjen som teller. City er nok meget giret på å få en seier i denne kampen. Det samme vil nok Liverpool være. Oddsen på kampen: H 2.00, U 3.70 og B 3.25. NT holder City som favoritt, men vi tror Liverpool vinner til 3.25 i odds. Kampstart kl 2115.

Tre alternative kamper :
Atalanta – Napoli H
Sheffield Utd – Tottenham B
Kristiansund – Molde B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Populære spill hos Norsk Tipping:

Sjekk dagens pott: