Hordalandsfotball

Oddstips 20.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Mandag og nye muliheter på langoddsen. Det er full runde i OBOS ligaen, en del oppgjør i Premier League og en del kamper i Allsvenskan. Vi skal se på en kamp i Premier League, oppgjøret mellom Sheffield Utd – Everton.

Sheffield United – Everton H 2.10
Begge lag midt på treet i Premiere League, ikke involvert hverken i nedrykksstrid eller i kampene om spill i Europa.
Sheffield United på 8.plass, Everton på 12.plass. Med sine 8 gule kort, har John Fleck flest på Sheff United. Dominic Calvert-Lewin har flest på Everton med 8 kort. Sheffield United har vunnet 3 hjemmekamper på rad. Everton har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. Oddsen på kampen: H 2.10, U 3.15 og B 3.50. Vi satser på at Berges mannskap tar denne seieren til 2.10 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper:
Øygarden – Raufoss H
Wolverhampton – Crystal Palace , over 2,5 mål i kampen.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott: