Hordalandsfotball

Oddstips 21.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Et noe magert utvalg kamper er det som finnes på langoddsen denne tirsdagen. Men skal forsøke å plukke ut noen kamper som man kan tjene seg noen kroner på.

Ranheim – Tromsø U 3.30
Vi skal til OBOS ligaen og oppgjøret mellom Ranheim og Tromsø. Begge lag sugen på å rykke opp igjen i det gode selskap i Eliteserien. Ranheim har ikke vunnet noen av sine 5 siste kamper mot Tromsø. Tromsø er uten tap på sine 6 siste kamper. Ranheim har vunnet tre kamper på rad. Hjemmelaget ligger på 1.plass, bortelaget på 2.plass. Oddsen på kampen er:  H 2.20, U 3.30 og B 2.85. Her går vi for en U til 3.30 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper:
Aston Villa – Arsenal B
Sassuolo – Milan B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens pott: