Hordalandsfotball

Oddstips 22.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er et brukbart utvalg kamper denne onsdagen på Langoddsen. Full runde i Championship, taliensk Serie A og noen interessante oppgjør i Premier League. Vi velger toppkampen i Premier League , oppgjøret mellom Liverpool – Chelsea.

Liverpool – Chelsea H 2.00
Liverpool får utdelt beviset på ligamesterskapet etter dette oppgjøret og har vel mest æren å spille for. Chelsea kjemper om retten til å spille mesterliga spill til neste år. Liverpool sin hjemmestatistikk denne sesongen: 17-1-0. Liverpool har ikke tapt noen av sine 25 siste hjemmekamper. Mohamed Salah er toppscorer på Liverpool med 19 mål. Tammy Abraham har scoret flest for Chelsea med sine 14 mål. Oddsen på kampen: H 2.00, U 3.55 og B 3.35. Vi tror Liverpool vil gjøre alt for å rette opp forrige kamps fadese mot Arsenal og vinner til 1.95 i odds. Kampstart kl 2115.

Alternative kamper :
FC Nordsjælland – AGF Aarhus B
Wigan – Fulham B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott: