Hordalandsfotball

Oddstips 23.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Liverpool var tilbake i vinnersirkelen og doblet pengene for oss onsdag. Et noe magert utvalg på Langoddsen i dag. En del kamper i Allsvenskan og noen enkelt kamper på høyere nivå i Danmark og Italia som de mest interessante.

Aalborg – FC København B 2.05
Vi skal til Danmark og Superligaen, mesterskapsspillet og kampen mellom Aalborg og FC København. FCK ligger stødig på andreplass med 56 poeng, Aalborg på 6.plass med 38 poeng . FCK har ikke vunnet noen av sine 6 siste kamper. På hjemmebane har ikke Aalborg tapt for FCK i sine 5 siste møter. Aalborg er uten tap på sine 4 siste kamper. Storlaget FCK i fritt fall gir noen muligheter for god odds. Oddsen på kampen: H 3.00, U 3.40 og B 2.05. NT satser på at FCK vinner og det gjør vi også. Kampstart kl 2000.

Alternative kamper :
Lazio – Cagliari U
Udinese – Juventus handikap, B/B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott: