Hordalandsfotball

Oddstips 24.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Torsdagen og Ståle Solbakken innfridde. I dag er det fredag og nye muligheter på Langoddsen. Ikke det helt store utvalget av topp kamper denne fredagen, men noe finner vi da. Vi skal til den norske Toppserien og se på en
kamp mellom Vålerenga og Avaldsnes. I tilleg er det enorme pengesummer på spill i dagens Eurojackpot. Over 470 millioner kroner til en alenevinner.

Vålerenga – Avaldsnes (Omgang med flest mål) B 1.90
Det begynner å skille seg ut en gruppe på øverste del av tabellen og der finner vi Vålerenga på 4.plass. På hjemmebane har ikke Vålerenga tapt for Avaldsnes i sine 3 siste møter. For et år siden lå Avaldsnes på 7.plass med 2 poeng. Nå er de på 3.plass med 7 poeng. Vålerenga har ikke tapt noen av sine 10 siste hjemmekamper. Elise Thorsnes soner her. Oddsen på kampen er: H 1.60, U 3.75 og B 4.40. Vi velger et handikap spill der det scores flest mål i andre omgang til 1.90 i odds. Kampstart kl 1945.

Alternativ kamp :
Milan – Atalanta U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

En enorm jackpot: