Hordalandsfotball

Oddstips 25.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Fredagen ordnet igjen nesten to ganger pengene. I dag er det lørdag og nye muligheter på Langoddsen. Det er mye bra norsk fotball på menyen med blant annet Toppserien, en del oppgjør i PostNord- ligaen og ikke minst noen oppgjør i Eliteserien. Vi minner også om lotto trekning i kveld.

Brann – Kristiansund H 2.30
Vi skal til oppgjøret Brann – Kristiandsund i Eliteserien. Brann på 6.plass med 14 poeng, KBK på 9.plass med 11 poeng. Ikke så stor forskjell med andre ord. Kristiansund har ikke vunnet noen av sine 5 siste kamper. Gilbert Koomson er toppscorer på Brann med 6 mål. Amahl Pellegrino har scoret flest for Kristiansund med sine 8 mål. Det ligger nok an til et jevnt oppgjør. Oddsen på kampen: H 2.30, U 3.40 og B 2.90. Brann har stort sett tapt og vunnet annen hver kamp og skal da hvis det fortsetter, vinne denne kampen. Det satser vi på til 2.30 i odds. Spillstopp kl 2025.

Alternative kamper :
Arna-Bjørnar – Rosenborg BK Kvinner , Handikap fulltid 1-0 , B
Asker – Bærum H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Flere spennende spill:

Dagens pott:

4 millioner i potten.(Den skal ut)