Hordalandsfotball

Oddstips 26.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er søndag og nye muligheter på Langoddsen. Det er et rikholdig utvalg med god fotball som venter på oss i dag. Premier League har avslutning i dag og alle spiller kl 1700. Ellers så er det full runde i Eliteserien, en kamp i Toppserien og mange kamper rundt om i Europa. Vi velger oss en kamp i Premiere League og oppgjøret Chelsea og Wolverhampton.

Chelsea- Wolverhampton (Chelsea scorer i begge omganger) Ja 2.80
På hjemmebane har ikke Chelsea tapt for Wolverhampton i sine 6 siste møter. Tammy Abraham er toppscorer på Chelsea med 15 mål. Raul Jimenez har scoret flest for Wolverhampton med sine 17 mål. Chelsea har vunnet 5 hjemmekamper på rad. For Chelsea er det mye som står på spill, plassen i Mesterligaen er i spill. Wolves kan og klare Europaliga. Oddsen på kampen: H 1.85, U 3.50 og B 3.85. Vi velger en bedre variant der Chelsea scorer i begge omganger til 2.70 i odds. Kampstart kl 1700.

Alternative kamper:
Leicester Manchester United B
Southampton – Sheffield United H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Flere populære spill:

Se søndagskupongen her:

Se lykkespillen og pottene til kommende uke: