Hordalandsfotball

Oddstips 27.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Det er mandag og nye muligheter på langoddsen. Mye norsk fotball i dag med full runde i OBOS-ligaen som hovedoverskriften. Premier League gjorde seg ferdig i går og vil nok bli savnet frem til de starter opp igjen i midten av september.

KFUM Oslo – Sogndal H 2.65
Vi skal til kampen mellom KFUM Oslo-Sogndal. David Tavakoli er toppscorer på KFUM Oslo med 2 mål. Alioune Ndour har scoret flest for Sogndal med sine 3 mål. For et år siden lå KFUM Oslo på 11. plass med 4 poeng. Nå er de på 5.plass med 7 poeng. Forrige sesongs oppgjør mellom lagene: 1-0 (KFUM Oslo hjemme) og 4-2 (Sogndal hjemme). Oddsen på kampen er: H 2.65, U 3.25 og B 2.35. Vi tror KFUM Oslo slår Sogndal til 2.65 i Odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper :
Sandnes Ulf – Ullensaker/Kisa H
Cardiff – Fulham B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Sjekk ukens lykkespill: