Hordalandsfotball

Oddstips 29.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Nok en pen dag med tips ble levert. Målrikt ble det på Briskeby. Denne onsdagen byr på et bra utvalg fotball. Full runde i Eliteserien, Serie A fra Italia og Superettan fra Sverige. Vi går til Eliteserien og ser på kampen mellom Mjøndalen – Odd. I tillegg er det store summer å hente i dagens Vikinglotto.

Mjøndalen – Odd U 3.55
Hjemmelaget har fått en begredelig start på sesongen og ligger på 14.plass med 8 poeng. Odd ligger på 4.plass med 16 poeng. Shuaibu Lalle Ibrahim er toppscorer på Mjøndalen med 4 mål. Tobias Lauritsen har scoret flest for Odd med sine 3 mål. Mjøndalen har tapt 3 hjemmekamper på rad. De 5 siste kampene til Mjøndalen har endt med tap. Oddsen på kampen: H 2.60, U 3.35 og B 2.55. NT vakler nok litt her og har vansker med å sette en vinner. Vi tror det blir en U til 3.55 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative spill :
Aalesund – Start B
Strømsgodset – Brann B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens pott: