Hordalandsfotball

Oddstips 30.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Thomas Karlsen


Ikke all verden med kamper å spille på, men noen finner vi da. Det går et par oppgjør i Eliteserien og en play off kamp i Championship. Husk også store summer å spille om i fredagens Eurojackpot.

Fulham – Cardiff H 1.95
Vi tar for oss denne play off kampen mellom Fulham og Cardiff i dag. På hjemmebane har ikke Fulham tapt for Cardiff i sine 6 siste møter. Resultat i første kamp: Cardiff – Fulham 0-2. Fulham har vunnet 3 hjemmekamper på rad. Fulham fremsto som et klart bedre lag i det første oppgjøret mot Cardiff. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.15 og B 3.60. Vi ser ingen grunn til at ikke Fulham skulle vinne denne kampen også til 1.95 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper :
Rosenborg – Viking , handikap : hjemmelag scorer i begge omganger.
Stabæk – Bodø/Glimt , handikap : Kasper Junker scorer mål.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott: