Hordalandsfotball

Oddstips 31.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Fredagen byr på Eurojackpot og langt over 600 millioner som man kan vinne hvis man er heldig. Eller man kan prøve seg på Langoddsen . Det er full runde i OBOS-ligaen denne fredagen. Ellers så bys det på kamper fra de europeiske ligaer der blant annet den irske serien starter opp igjen.

Strømmen – Sandnes Ulf B 2.10
Vi skal se på en kamp i OBOS ligaen mellom Strømmen og Sandnes Ulf. For ett år siden lå Sandnes Ulf på 10.plass med 6 poeng. Nå er de på 3.plass med 11 poeng. De 3 siste kampene til Strømmen har endt med tap. Sandnes Ulf er uten tap på sine 5 siste kamper. I Sandnes Ulf har nok den tidligere treneren i Nest Sotra, Steffen Landro, fått bedre betingelser å jobbe under. Klubben har ambisjoner om å komme tilbake til Eliteserien. Oddsen på kampen: H 2.95, U 3.40 og B 2.10. Vi satser på at Sandnes Ulf fortsetter den fine åpningen og vinner denne kampen til 2.10 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper :
Derry City – Sligo Rovers , handikap , over 2,5 mål.
Jerv – Lillestrøm B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott: