Hordalandsfotball

Oddstips 4.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Det er lørdag og bra utvalg med kamper og spille på. Toppserien i gang igjen, det har mange ventet på. Så får vi se om damene har fått formen på plass nå til seriestart. I tillegg er det en fin pott igjen som venter i Lotto.

Wolverhampton – Arsenal H 2.20
Vi ser på en kamp i Engelsk Premiere League mellom Wolverhampton og Arsenal. Hjemmelaget på 6 plass med 52 poeng. Bortelaget på 8.plass med 46 poeng. Det er bare tre poeng opp til Leicester på 3.plass og Champions League spill for Wolves. Det sier noe om den prestasjonen de har stått for i denne sesongen. Wolves sin hjemmestatistikk denne sesongen: 6-7-3. Wolves har vunnet 3 kamper på rad. Raul Jimenez er toppscorer på Wolves med 15 mål. Pierre-Emerick Aubameyang har scoret flest for Arsenal med sine 19 mål. Oddsen på kampen: H 2.20, U 3.25 og B 3.15. Vi satser på en hjemmeseier her til 2.20 i odds. Kampstart kl 1830.

Alternative tre kamper :
Norwich – Brighton B
Røa – Arna-Bjørnar H
Sandviken – Vålerenga U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Populære spill:

Sjekk ut dagens Tippetips ved Arne Scheie:

Sjekk dagens pott: