Hordalandsfotball

Oddstips 7.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er tirsdag og et litt magrere utvalg på langoddsen. En del kamper i Championship og Premier League gjør vi kan finne noen godbiter å satse på. Vi skal se på en kamp i Premiere League mellom Arsenal og Leicester.

Arsenal – Leicester H 2.25
På hjemmebane har ikke Arsenal tapt for Leicester i sine 13 siste møter. For et år siden lå Leicester på 8.plass med 47 poeng. Nå er de på 3.plass med 58 poeng. Arsenal har vunnet 4 kamper på rad. Arsenal ligger på 7.plass med 49 poeng. Etter en trøblete start etter korona pausen har London laget virkelig fått det til å svinge. Målet må nok være å komme på en plass som gir spill i Europa til neste år. Oddsen på kampen: H 2.25, U 3.40 og B 2.95. Vi går for en H her til 2.25 i odds. Kampstart kl 2115.

Alternative kamper :
Celta Vigo – Atletico Madrid B
Valencia – Valladolid H
Milan – Juventus B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Flere populære kamper:

Dagens pott: