Hordalandsfotball

Oddstips 8.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Fotballen ruller for fullt i midtuken. Samtidig er det trekning i Vikinglotto med ca 32 millioner i førstepremiepotten. Vi skal til Danmark og Superligaen denne onsdagen, nærmere bestemt nedrykkspuljen og kampen mellom Odense og Silkeborg.

Odense – Silkeborg H 2.10
Odense ligger bra an på 9.plass med 33 poeng. Silkeborg på 14.plass. Det er sist med 16 poeng.  Silkeborg sin bortestatistikk denne sesongen: 1-6-8. Sander Svendsen er toppscorer på Odense med 12 mål. Nicolai F Vallys har scoret flest for Silkeborg med sine 6 mål. Odense har vunnet 3 hjemmekamper på rad. Oddsen på kampen: H 2.10, U 3.55 og B 2.90. Vi satser på en hjemmeseier her til 1.92 i odds. Ønsker man et mer dristig valg kan man velge H/H til 2,85 i odds. Kampstart kl 2000.

Alternative kamper :
Brighton – Liverpool B/B
Lyngby – Sønderjyske B
West Ham – Burnley H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott: