Hordalandsfotball

Oddstips 9.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Torsdagen byr på en del bra kamper som man kan tjene seg noen kroner på. Vi skal til engelsk Championship og oppgjøret mellom to gamle storheter, Leeds – Stoke.

Leeds – Stoke (Pause/Slutt) H/H 1.92
Leeds på andreplass med 78 poeng, Stoke på 20.plass med 46 poeng. Leeds satser for fullt på opprykk til Premier League og ser ut til å klare det greit. Patrick Bamford er toppscorer på Leeds med 15 mål. Sam Clucas har scoret flest for Stoke med sine 10 mål. Leeds har ikke tapt noen av sine 5 siste hjemmekamper. Stoke har ikke vunnet noen av sine 6 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 1.37, U 4.10 og B 7.20. Vi ønsker noe bedre odds og satser på handikap spillet H/H til 1.92. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper :
Everton – Southampton U
Bournemouth – Tottenham B
Aston Villa – Manchester United Over 2,5 mål full tid.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott: