Hordalandsfotball

Oddstips 3.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset

Denne fredagen byr på mye bra fotball. Gledelig at 1.divisjon herrer og Toppserien også starter opp igjen. Vi skal se på en kamp i 1.divisjon mellom Åsane og Sogndal.

Åsane – Sogndal H 3.55
Åsane er uten tap på sine 9 siste kamper. Åsane har ikke tapt noen av sine 12 siste hjemmekamper. Åsane har vunnet tre kamper på rad. Sogndal har også gjort det brukbart i treningskampene. I slutten av mai med seier over Molde borte, men det begynner å bli en stund siden. Sogndal gikk på et overraskende tap mot Øygard hjemme. Oddsen på kampen. H 3.55, U 3.45 og B 1.85. Vi tror faktisk at Åsane klarer dette på hjemmebane til 3.55 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative 3 forslag:
KFUM Oslo – Jerv H
Stjørdals-Blink – Ranheim B
Grorud – Lillestrøm B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Se andre populære kamper:

Dagens pott: