Hordalandsfotball

Oddstips mandag 6 juli.

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Vi avsluttet uken med en pen gevinst med 2.20 på RBK. Ny uke og nye muligheter på langoddsen. Det er blant annet full runde i OBOS ligaen denne mandagen.

Øygarden – Åsane H 2.65
Vi skal se på kampen mellom Øygarden – Åsane. Åsane som er nyopprykket til divisjonen fikk det tøft mot Sogndal i første kampen. Åsane har en seiersrekke på 4 kamper på bortebane. Øygarden gjorde det brukbart i første kamp mot Sandnes Ulf, men det ble tap til slutt. Den gang Øygarden het Nest Sotra var gressbanen på Ågotnes en vanskelig bane å vinne på for de fleste lag. Klarer Øygarden det samme, å gjøre hjemmebanen sin til et uinntakelig fort ? Åsane skal få det tøft i denne kampen på en våt og tung gressbane. Oddsen på kampen: H 2.65, U 3.25 og B 2.35. Vi satser på en H her til 2.65 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper :
Strømmen – KFUM Oslo B
Kongsvinger – Tromsø B
Tottenham – Everton H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populærer kamper:

Sjekk den neste potten: