Hordalandsfotball

Oddstips 12.juli

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Nicholas Noreng


Rosenborg gjorde jobben lørdag. Søndagen byr på nesten full runde i Eliteserien. Lagene i toppen begynner å skille seg ut, og det samme i bunnen.

Mjøndalen – Vålerenga U 3.40
Vi skal se på kampen mellom Mjøndalen og Vålerenga. Mjøndalen på 8.plass med 8 poeng, Vålerenga på 6.plass med 9 poeng. Noenlunde jevnt altså, men Vålerenga har bare tapt en kamp på de 6 siste kampene. De sliter med å avgjøre kampene til sin fordel. Shuaibu Lalle Ibrahim er toppscorer på Mjøndalen med 4 mål. Matthias Vilhjalmsson har scoret flest for Vålerenga med sine 3 mål. Med sine 3 gule kort, har Stian Aasmundsen flest på Mjøndalen. Felix Horn Myhre har flest på Vålerenga med 3 kort. Mjøndalen har tidligere vunnet 5 av 8 kamper mot Vålerenga. Oddsen på kampen: H 2.62, U 3.40 og B 2.50. Vi går for en ny U her til 3,40 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper :
Viking – Odd H
Tottenham – Arsenal U
LSK Kvinner – Sandviken U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Tippekupongen på søndag:

Ukens lykkespill: