Hordalandsfotball

Oddstips 1.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Lørdag og et bra utvalg med kamper som vi kan sette noen kroner på. Den skotske ligaen i gang igjen etter Korona pausen. Det er også finale i den Engelske FA cupen mellom Arsenal – Chelsea.

Arsenal – Chelsea H 3.30
Et lokal derby på Wembley denne gangen. Oddsen på kampen: H 3.30, U 3.35, B 2.10. Chelsea nådde et mål denne sesongen med plass blant de fire øverste i serien og deltakelse i den neste Champions League. Arsenal havnet i ingen manns land og vil nok være giret på å vinne denne kampen for å ha noe og vise til i år. Mye skal klaffe for at de skal få det til og vi gambler på at det skjer til 3.30 i odds. Kampstart kl 1830.

Alternative kamper:
Kolbotn – Røa H
Sotra SK – Notodden H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott:

En liten Tippekupong på lørdagen. Se tipsene her: