Hordalandsfotball

Oddstips 10.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Mandagen byr på litt av hvert på Langoddsen. Det går full runde i OBOS ligaen, Molde møter Brann i Eliteserien og utenlands finner vi noen Champions League kamper, deriblant en norsk trener duell.

Inter – Bayer Leverkusen H 2.00
Vi skal se på kampen Inter – Bayer 04 Leverkusen. Det er kvartfinaler i Mesterligaen og de spilles som enkeltkamp på nøytral bane. Inter er uten tap på sine 9 siste kamper. Inter har vunnet 4 kamper på rad. Det er over en måned siden Leverkusen spilte seriefotball. Leverkusen slo Glasgow Rangers den 6.august i åttendedelsfinalen. Oddsen på kampen: H 2.00, U 3.45 og B 3.35. Vi har tro på at Inter tar denne seieren til 2.00 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper :
Øygarden – Stjørdals-Blink U
Ullensaker/Kisa – Åsane B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Sjekk ukens lykkespill: