Hordalandsfotball

Oddstips 11.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det ble treff på mandagens spill. Et noe magert utvalg på langoddsen denne tirsdagen. En kamp i OBOS, og noen EuropaLeague kamper som kanskje det mest interessante.

KFUM Oslo – Lillestrøm U 3.60
Vi skal se på kampen KFUM Oslo – Lillestrøm. KFUM har bare tapt en kamp på sine 6 siste og ligger på 5.plass. Lillestrøm på 10.plass med 8 poeng, de har bare vunnet en av de 6 siste kampene. Lillestrøm har ikke vunnet noen av sine 5 siste kamper. David Tavakoli er toppscorer på KFUM Oslo med 5 mål. Aleksander Melgalvis har scoret flest for Lillestrøm med sine 2 mål. Med sine 3 gule kort, har Fisnik Kastrati flest på KFUM Oslo. Ifeanyi Mathew har flest på Lillestrøm med 3 kort. Oddsen på kampen:  H 2.65, U 3.60 og B 2.20. Begge lag har spilt mye uavgjort og vi tror det blir det i denne kampen også til 3.60 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper :
Shakhtar Donetsk – Basel H
Wolverhampton – Sevilla B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens pott: