Hordalandsfotball

Oddstips 12.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


I dag er det litt blandet utvalg på Langoddsen denne onsdagen. Alt i fra en kamp i Toppserien til oppstart på skotsk Premiership og en kamp i Champions League. I tillegg er det en fin pott å hente i Lotto.

Atalanta – PSG (Under 2.5mål) Under 2.45
Vi skal se på kampen mellom Atalanta – Paris Saint-Germain. Dette er kvartfinaler som spilles på nøytral bane i Portugal. Atalanta har tapt en kamp på de 6 siste, 2 uavgjorte og 3 seire. PSG har vunnet 10 kamper på rad. Oddsen på kampen: H 3.40, U 3.80 og B 1.92. Vi satser på litt bedre odds her, under 2.5 mål til 2.45 i odds. Det er vinn eller forsvinn i disse kampene og sjeldent mange mål. Kampstart kl 2100.

Alternativt kamper:
Atalanta – Paris Saint-Germain B
Rangers – St. Johnstone H-lag scorer begge omganger

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott: