Hordalandsfotball

Oddstips 13.august

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


To av tre treff på forslagene i går. Torsdagen byr på mye svensk fotball på Langoddsen. Også en kamp i Champions League mellom RB Leipzig – Atletico Madrid går i kveld.

Norrkøping – Hammarby B 3.20
Vi skal se på kampen mellom Norrkøping og Hammarby i Allsvenskaen. Norrköping har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. Norrköping har ikke tapt noen av sine 22 siste hjemmekamper.
Hammarby er uten tap på sine 4 siste kamper. Lagene ligger på henholdsvis 3. og 6.plass med 25 og 20 poeng som beholdning. Ikke så stor avstand mellom de altså. Oddsen på kampen:  H 1.92, U 3.35 og B 3.30. Vi satser på en skrell her og går for en B til 3.20 i odds. Vi satser på at bedre form trumfer tabellplassering. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper:
RB Leipzig – Atletico Madrid B
Girona – Almeria H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens pott: